Waarschuwing: Javascript is uitgeschakeld of niet ondersteund door uw browser. Deze website vereist javascript om volledig te functioneren!
KunstID, een persoonlijke kijk op kunst

Kunst op maat voor u

KunstID heeft alles in huis om voor u het kunstwerk te vinden waar u al die tijd naar zocht. Daarbij garandeert KunstID een persoonlijke aanpak, gaat met specifieke wensen en het beschikbare budget aan de slag. Deze unieke werkwijze resulteert in een persoonlijk object.

KunstID vindt de juiste schakel in dit netwerk en kan als geen ander adviseren in uw keuze. Het vinden van de match tussen uw persoonlijke wensen en de sfeer binnen uw woning of kantoorruimte is bij KunsID in goede handen.

Kortom: KunstID biedt u maatwerk.

Zakelijk

Voor veel bedrijven is kunstaanschaf een middel om hun bedrijfsimago beter tot uiting te laten komen. Het concept van KunstID maakt deze vertaalslag mogelijk. De identiteit van de onderneming wordt door de kunstenaar vertaald in een kunstobject.

Gepaste kunst op kantoor inspireert en stimuleert. Om het maximale uit uw bedrijfsruimte te halen selecteert KunstID een aantal werken die qua beleving passen bij uw bedrijfscultuur. Daarnaast heeft KunstID een aantrekkelijk verhuurconcept.

Privé

Voor particulieren biedt KunstID de mogelijkheid op een persoonlijke manier op zoek te gaan naar een passend object. Bij de zoektocht naar een geschikt kunstobject moeten voor uzelf enkele puzzelstukje op zijn plaats vallen. Dit is een organisch proces waarbij uitgegaan wordt van uw persoonlijke wensen. Een goed gekozen object geeft uw woning of tuin de sfeer en energie waar u naar opzoek was. Het is dus "de kunst" om een object te vinden dat de juiste snaar raakt. KunstID kan hierbij goed advies geven om het kunstobject te integreren in privéomgeving.

Midden in de samenleving

Het enorme netwerk van kunstenaars waar KunstID mee samenwerkt is erg divers. Als maatschappelijk betrokken organisatie vindt KunstID het erg belangrijk dat beide parijen bij elkaar gebracht worden op een persoonlijke en toegankelijke manier. Door met deze visie actief te werken wordt ook het toegankelijk maken van hedendaagse kunst een speerpunt in het beleid van KunstID.